Ez tényleg egy olyan felvétel, amihez még sosem volt szerencsénk. De inkább hagyom, hogy Juni Gyuri mesélje el, mit is láthattok benne.
Egy fantasztikus hangulatú videóval szeretném megnyitni a ráhangolódást a hétvégére. Sporttársak, pénteken és vasárnap minden eldől! Lám, az autósport is képes klasszikus döntőt produkálni. A vébé esélyes fiúk első összecsapását sikerült rögzíteni a kínai futam után. Kifinomult szájkarate, ugratás, heccelés cicatalpakon.
A felvételen az egyik ő, a nagy Ő, Pepe Oriola (jobb szélen), ő liheg Michelisz nyakán 12 pontra. Igen, ilyen kedves, nyurga fiú! Ennél sokkal rosszabb hír, hogy az egyik példaképe Michelisz Norbi. Hogy ez miért gáz? Hát, mert ilyen öregek lettünk. Ilyenkor átfut bennem mennyi futam, utazás, idegszál mire példakép lesz az ember. Pepe Oriola pedig olyan fiatal, hogy miatta állítólag Spanyolországban most két évvel előrébb tekerték a naptárat csak le tudja valahogy tenni a korengedményes jogsit.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Tíz év van köztük! Ezen a felvételen a fiúk egy autóban utaznak a hotel felé és beszélgetnek. Fuchs Ricsi pedig azonnal rácuppan a bébi kamera "REC" gombjára. Kulturáltan dokumentál, veszi a képet, a hangot, majd Moldova túlterhelt munkás hősét megelevenítve egy viharlámpát akaszt a tökére, hogy jobban tudjon dolgozni. A végeredmény tényleg páratlan a kis videótárunk történetében. A harmadik ő középen, Fredy Barth, a svájci SEAT-os, akivel már EuroCup-os emlékei is vannak Norbinak.
A gondolatok már Makaóra terelődnek, de az is kiderül, hogy Pepe Oriola is megjárta a poklot a múlt héten.
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek externalITThttp://wtccblog.hu/?p=3138None.
Fotó és forrás: zengomotorsport.hu
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21