Andrea Adamo távozása komoly űrt hagyott a Hyundai Motorsport vezetésében, így nem meglepő, ha a koreaiak kettőzött erővel keresik az olasz utódját. A Hyundai azon kevés márkák közé tartozik, amely még hajlandó a régi időkhöz hasonló lendülettel részt venni a motorsportban, így a lehetséges jelöltek számára is vonzó az állás. Nemrég egy olyan név röppent föl, aki komoly meglepetést okozna.

Nekünk, magyaroknak különösen, hiszen egy olyan személyről van szól, aki korábban Michelisz Norbi nagy riválisait vezette harcba, még a WTCC-ben.
Tegnap látott napvilágot a hír, hogy Yves Matton távozik az FIA-tól, ahol Jean Todt csapatának tagjaként a rali bizottságot vezette 2018 óta.
Adria
Michelisz egy negyedik és egy hetedik helyet hozott a szezon utolsó előtti hétvégéjéről
07/11/2021 14:00
A Citroen Racing korábbi karizmatikus vezetője semmilyen magyarázattal nem szolgált a döntéssel kapcsolatban, és a raliberkekben jól értesült dirtfish.com szerint ez egyáltalán nem véletlen. Állítólag Matton lehet a Hyundai Motorsport egyik első számú jelöltje Adamo pótlására.
Matton a Citroen raliprogramjának vezetőjeként vált ismertté, de amikor 2014-ben a francia márka beszállt a WTCC-be, azt a projektet is ő irányította.
Ha bejönnek a pletykák, Michelisz Norbi tehát olyan főnököt kaphat, akivel korábban ellenfélként nézett farkasszemet.
Adria
Michelisz a 4. helyen zárta az első adriai futamot, Urrutia és Guerrieri meccselt a győzelemért
07/11/2021 11:14
Most
Michelisz Norbi győzelmével zárult a csehországi hétvége - videó
10/10/2021 18:20