Michelisz_honda_arc

Fotó: Eurosport

A Hondára váltással kicsit talán 'kasztot' is váltott Michelisz Norbert a WTCC-ben, ha lehet egyáltalán ilyenről beszélni. A Zengő Motorsport pilótáját eddig is tehetségesnek tartották, aki a csillagok szerencsés együttállása esetén eséllyel pályázik egy dobogós helyre, sőt akár a győzelemre is. Az új autóba ülve azonban megváltozhat Norbi megítélése, hiszen innentől kezdve az ellenfelek, de széles közvélemény is állandó esélyesnek fogja őt tartani. A mezőny egyik legjobb autóját vezetve megnőnek az elvárások is.
„Nem voltam nagyon kapcsolatban a többi versenyzővel, így majd valószínűleg szezon közben veszem észre mennyire változott a megítélésem. Akik szakmai szemmel nézik a versenyeket, látják majd, hogy nagy előrelépés ez számomra, így szerintem a megítélésem is komolyabb lesz”- mondta Norbi a 'molcsapat.hu'-nak.
Hungaroring
A helyszínről nézné a hungaroringi WTCR-hétvégét? Íme a feltételek
10/06/2021 20:20
És bár a mezőny legmodernebb és egyik legjobb autója némileg alá is támasztja az elvárások megnövekedését, azért látni kell, nem olyan egyszerű a képlet, hogy az ember beül a Civicbe, és azonnal rommá veri a mezőnyt.
„Bízom a jó szereplésben, de türelmes vagyok most magammal, tudom, hogy jelenleg ez a legjobb felfogás. Valószínűleg csak egyszer tudok majd tesztelni az új autóval, éppen ezért úgy gondolom nem szabad az első pillanattól kezdve eredményeket várni. Ugyanakkor elvárom magamtól, ne legyenek nyitott kérdéseim az autóval kapcsolatban” - tette hozzá Norbi.
Fotó: Zengő Motorsport
Nürburgring
Így nem nyerhette meg hazai versenyét Luca Engstler
09/06/2021 07:53
WTCR
Összefoglaló a második nürburgringi futamról - 2021
09/06/2021 07:30