A cím nem teljesen fedi a valóságot. Ha a felsorakozott 28 autóból, a kistúra kategóriáját nézzük, azaz a 2000ccm alatti autókat, ott igen, másodikok lettünk, hisz Homola-t nem tudtuk ekkora hátrányból veszélyeztetni, az időmérést kihagytuk, így utolsó helyről rajtoltunk. Azonban Homola a szlovák bajnokságban értékelt, míg Tim Gabi a magyarban, ez azt jelenti, hogy magyar értékelésben elsők lettünk. Nem kívánom felfújni a történetet, nem volt kategória (F-2000) ellenfelünk a magyarok között.
Azonban tegnap tiszta és nagyon élvezetes csatában győztük le Homola-t, és ma is ugyanazokat az időket futottuk, így elmondható, hogy a nemzetközi mezőnyben ez az autó és Gabi piszok erős lenne. Kár hogy nem most kezdődik az év..
A verseny egyetlen érdekessége a felszáradó pálya és a mezőnyön való áttörés volt, ami azért hozott izgalmakat. Ahogy jött fel Gábor, úgy lettek egyre erősebb ellenfelei, így ha mást nem, a versenyhelyzeteket kitűnően gyakorolhatta. Szerencsére minden előzést tisztán végre tudott hajtani.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
8 ÓRA
Gábornak spórolnia kellett a fékekkel és a technikával, és benne is hagyott jócskán, így is majdnem megfutotta a tegnapi idejét. Homola jó meccset vívott Birizdó Imrével, aki egy Seat Leon SC-vel ment, kár hogy nem csatázhattunk ma is velük. :)
Forrás: Bende Imre / timgabor.hu
Még egy szó erejéig visszakanyarodva a szombati versenyhez. Íme AZ előzés, amivel Tim Gabi átvette a vezetést.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22