Charles Kaki Ng nem tartozik a WTCC leggyorsabb pilótái közé, de hogy nála érdeklődőbb, kedvesebb versenyző kevés van a mezőnyben – leszámítva persze Norbit -, az egyszer fix. A Team Engstler hongkongi pilótája kiválóan beszél angolul, így a csevegés külön élmény vele.
Valenciában beszéltünk először, azután nem volt olyan hétvége, hogy meg ne kérdezte volna tőlem, hogy vagyok, milyen napom volt. A Salzburgringen az sem esett nehezére, hogy odajöjjön a Lotus Ladies Cup főhadiszállására, megkérdezni, hogy sikerült a versenyem. S még mielőtt bárki félreértené érdeklődését, hangsúlyoznám: csinos barátnője mindannyiszor vele volt.
Néhány nappal a portimaói hétvége előtt virtuálisan kívántam neki sok szerencsét, egyben megjegyeztem, hogy édesek a kis matricái. A vignettákon egy „kis Kaki” grafikája látható, autogramkártya helyett ezeket dedikálja a szurkolóknak. Azonnal felajánlotta, hogy küld belőle pár darabot, ezzel együtt megkért, hogy adjak egyet-egyet mindenkinek, aki csak szeretne. A Zengő Motorsportos Szabó Ildikó volt a postás, ő kézbesítette a pakkot, ami a valóságban sokkal vaskosabb lett, mint azt vártam.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
A kedves Charles ugyanis nem bízta a véletlenre, és kb. annyi matricát küldött, hogy azok egymás után rakva végigérnének a Hungaroringen. Üzent is hozzá az ázsiai versenyző, megköszönte, hogy vállalom a magyarországi matrica-menedzser szerepét. Szóval most van egy rakat, valóban cuki Charles Kaki Ng matricám, aki szeretne belőle, korlátozott mennyiség rendelkezésre áll. :)
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21