Bejelentette 2021-es junior pilótáit a Hyundai Motorsport Customer Racing, és ami számunkra leginkább feltűnő lehet, hogy Nagy Dani neve már nem szerepel a listán.


A magyar pilóta, aki korábban dobogóra állt a WTCR-ben, tavaly pedig a BRC Racing színeiben indult a TCR Europe-ban, két éven keresztül tartozott a koreai márka kötelékébe. 
Bár a Hyundai Junior Versenyző megnevezés kétségtelenül jól hangzik, információink szerint meglehetősen kevés plusz lehetőséget jelentett Dani számára. Ez a közvélemény előtt akkor vált nyilvánvalóvá, amikor tavaly Nicky Catsburg sorra hagyta ki a futamokat, ám a junior pilóták helyett más fizetős versenyzők ugrottak be a helyére. 
WTCR
Ha szeretted Michelisz Norbiék bajnokságát, ezt nem biztos, hogy kibírod könnyek nélkül
30/11/2022 - 15:50
Dani tehát valószínűleg nem használja majd el az összes zsepit otthon a hír hallattán, inkább készül a 2021-es szezonra. 
A Hyundai Motorsport Customer Racing egyébként teljesen átalakította a junior versenyzők listáját: érkezett a TCR Eastern Europe-ból a TCR Europe-ba fellépő Jachym Galas, az IMSA Michelin Pilot Challengben versenyző Tyler Maxson - Tyler Gonzalez páros, valamint a WTCR-ben már megismert maláj Michell Cheah is. 
WTCR
Hivatalos, hogy a TCR World Tour jövőre eljön a Hungaroringre
30/11/2022 - 10:14
WTCR Saudi Arabia
Közmunkára ítélték a Tassi Atikát megtorpedózó argentint
28/11/2022 - 09:28