Coronel mini docuja azzal indul, hogy a holland közönség kedvenc megmutatja az autóját, és kiemeli, ez egy új kocsi.
„Megérkeztük a Nürburgringre, ez pedig itt az új autóm. Ez egy teljesen új autó, kifejezetten a TCR Europe-ra, mivel a világbajnokságon használt kocsim éppen úton van a Közel-Keletre” – mondta Coronel a videóban.
Szóval Közel-Kelet… A Túraautó Világkupa még egyszer sem járt ebben a régióban, elődje, a WTCC viszont igen; 2015 és 2017 között három fordulót is rendeztek Katarban. 2015-ben Michelisz Norbi harmadik lett, 17-ben pedig itt küzdött Thed Björkkel a bajnoki címért, és itt volt az emlékezetes fékprobléma az időmérőn.
WTCR
Bennani visszatér; bejelentették az Audi-pilótákat a WTCR-ben
22/04/2022 - 11:37
Katarral tehát már megvan a kapcsolat, ez egy logikus választás lenne. Ezen kívül jelentős pálya még a régióban Dubai, Abu Dhabi illetve az F1 által 2021-ben felavatott Jeddah Szaúdi-Arábiában.
Utóbbi egészen nagy durranás lehetne, hiszen az F1-en és betétfutamain kívül nem járt még nemzetközi bajnokság ezen a körön.
A hivatalos bejelentésre egyelőre várni kell, de legalább a régió már megvan, hacsak nem sivatagi szafarira viszik oda Tom Kapitány szekerét.
De ha már Coronelnél tartunk, nagyszerűen alakult számára nürburgringi hétvége, ahol a köd miatt csak egy versenyt tudtak rendezni. Azt az egyet viszont Tommy a pole-ból indulva megnyerte, a dobogón pedig fia, Rocco adta át neki a győzelemért járó díjat.
Különleges pillanat volt, amit átélhetsz a fent már említett videóból:

Nem akarsz lemaradni a legfontosabb WTCR-hírekről? A lenti videóban megmutatjuk, hogyan kérhetsz értesítést a telefonodra az Eurosport Applikációval.

Így kaphatsz értesítést a mobilodra az Eurosport fontos híreiről

WTCR
Majdnem verekedésbe kerültek Coronelék, de röhögés lett a vége
04/01/2022 - 09:58
Pau
Michelisz Norbi 26 pontot gyűjtött a hétvégén - megmutatjuk, milyen volt a két Pau-Arnos-i futam
17/10/2021 - 13:53