Thompson_zoe_rus

Fotó: Eurosport

A tegnapi időmérős hatodik hely után ismét megmutatta jó formáját Moszkvában a Lada Granta, James Thompson nyerte a vasárnap reggeli 15 perces bemelegítő edzést, méghozzá egy olyan köridővel, amely az időmérőn is Top5-öt ért volna.
A BMW erejét ezúttal Mehdi Bennani és Fredy Barth villogtatta egy második és egy harmadik hellyel, és most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a 320 TC versenyben. Ahogy Tom Coronel fogalmazott, nehezíti a dolgukat, hogy míg a Chevy az egyenesben, ők a kanyarokban igazán jók, előzni viszont az egyenes végén lehet.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
4 ÓRÁJA
Rob Huff ismét jelezte, hogy minimum dobogóra szeretne állni a hétvégén, negyedik lett a versenyre beállított autóval, miután az első gyors körét élőben leközvetítette az Eurosport nézőinek.
Tiago Monteiro egy ötödik hellyel járatta be az új motort, amit a Honda szerelők az éjjel tettek bele a portugál autójába. A másik gyári Civic-kel Gabriele Tarquini 14. lett, miután az edzés elején egy kicsit még elbíbelődtek a fiúk az autójával.

Honda_Tarquini_szerel_rus

Fotó: Eurosport

Michelisz Norbi látható probléma nélkül tett meg kilenc kört, és a kilencedik időt érte el. Reméljük a látszat nem csal, és tényleg minden rendben a Hondával.
A másik Ladával Mihail Kozlovszkij is jó időt ment, 12. lett, a két Bamboo Chevrolet viszont ismét a mezőny második felébe tartozott, Nash 15., MacDowall pedig 17. lett.
Az edzés vége felé Tom Coronel megpördült, Charles Ng a sóderágyban ragadt, Tarquini pedig egy kisebb hiba után lekoccolta a gumifalat.
A mezőny nagy része valószínűleg inkább takarékon körözgetett, a szombat délutáni felhőszakadás után ugyanis rendkívül csúszós volt a pálya.
A moszkvai warm up végeredménye:

Moszkva_wup

Fotó: Eurosport

Nincs más hátra mint a két verseny, a közvetítés 11:00-kor kezdődik az Eurosporton.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30