James Thompson továbbra is Magny Cours-ban tesztel a Ladával, gyakorlatilag az egész hetet ott töltötték. A felkészülés egyelőre jól halad, ahogy korábban JT a Túraautó Hírblognak elmondta, már arra is volt lehetőségük, hogy a teljesítmény fokozásán dolgozzanak.
Közben azért humoros dolog is történnek Thommoval.
"Az odáig rendben van, hogy egy versenypálya hoteljében lakom, de ez már itt is sok picit. Ma reggel egy hülyegyerek (ponce) lejött tűzállóban és napszemüvegben reggelezni. Szedd már össze magad, fiam" - mesélte Thompson.
WTCR
Lesz magyar versenyző is a PURE ETCR elektromos túraautó bajnokságban
10 ÓRÁJA
A rajongók persze egyből elkezdtek találgatni, volt, aki a Top Gear világhírű bukófejű szereplőjére, a Stigre tippelt, mások csak egyszerűen "lebúúziszták" az illetőt. Persze olyanok is voltak, akik arra gyanakodtak, hogy a tűzállós reggeliző maga JT, illetve volt, aki Jason Platot akarta belerángatni az ügybe. A hülyeség mellett azért a munka is megy Magny-Cours-ban.
"Az utolsó tesztnapokat teljesítjük, és egy nagyon hasznos hét van a hátunk mögött. Várom már a jövő heti portimaoi versenyt, ahol végre leellenőrizhetjük, hogy mennyit léptünk előre" - értékelt röviden Thommo.
WTCR
Újabb szenzációs bejelentést tett a Zengő Motorsport
TEGNAP 08:38
Hungaroring
Már kaphatók a belépők a magyarországi WTCR-futamra
14/06/2021 19:25