Thompson_lada_sanghaj

Fotó: Eurosport

Ígéretesen indult a sanghaji WTCC hétvége James Thompson és a Lada Sport Lukoil csapat számára, a brit klasszis egy ötödik hellyel nyitott a pénteki 30 perces teszten. Az Oreca által épített 1.6 turbós motor közismerten erős, és a háromnapos magny-cours-i teszt során a futómű terén is sikerült előre lépni, ami bizakodóvá teszi a brit versenyzőt.
Szegény JT-nek volt némi gondja az időeltolódással, így helyi idő szerint hajnali kettő tájban még mindig álmatlanul bolyongott az interneten. A bolyongásból beszélgetés lett, és megpróbáltam néhány unalmas kérdéssel álmot csalni a szemére.
WTCR
Újabb két Hyundai csatlakozik a WTCR mezőnyéhez
5 ÓRA
"Úgy érzem jó eredményekre lehetünk képesek a hétvégén, de a Q2-be jutás a szerencsén is fog múlni. Fontos szerepet kap majd a szélárnyékozás, és mivel elég hosszú a pálya, valószínűleg max. két menetre lesz lehetőségünk" - mondta az álmatlan Thompson a WTCC Blognak.
"Ha sikerül összehozni egy jó kört, akkor szokás szerint valahol a 12.-8. hely között végezhetek. Ott viszont általában nagyon szoros a meccs, és csak a szélárnyékon 3-4 tized múlhat."
"Ám ha bejutunk a Q2-be, ott már egészen más lesz a helyzet. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön" - zárta Thommo.
Az első sanghaji szabadedzés magyar idő szerint szombat hajnal egykor rendezik.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23