Zengo_utcai_honda_norbi

Fotó: Eurosport

Március nyolcadikán ismét lehetősége nyílik a magyar WTCC, Michelisz Norbi, Honda és Zengő Motorsport rajongóknak (a rád leginkább jellemző aláhúzandó :D), hogy találkozzanak Magyarország legnépszerűbb sportolójával és legjobb autóversenyzőjével.
A tavasz második hétvégéjén hazánk egyik legrégebbi Honda kereskedése, a Royal Honda nyílt napján Michelisz Norbi lesz a főszereplő, ahol a látogatók szimulátoron mérhetik magukat össze a zengős pilótával, sőt, a legszerencsésebbek egy tesztvezetésre is elmehetnek a 2012-es privát bajnokkal.
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
9 ÓRA
A program szombaton 9-kor kezdődik, az érkezők ekkor kezdhetik el taposni a szimulátorok pedálját. Norbi 11-re érkezik a Fáy utcában található központhoz, ahol lesz vele interjú, fotózkodás és autogramot is lehet kapni.
Délben a magyar pilóta is odacsap a szimulátornak, és az első öt vendég, akinek köridője a legközelebb lesz Norbiéhoz, hondás ajándékcsomagot kap. A két legjobbat pedig Norbi elviszi egy tesztkörre az új Civic Tourerrel. Tudjátok, ebből épült az új BTCC autó.
Száz szónak is egy a vége, jó buli lesz, úgyhogy, aki szereti Norbit és a Hondát, annak ott a helye.
Tovább információk a honlapon és a Facebookon.
Fotó: Zengő Motorsport
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05