Közeledik az év vége, és ilyenkor szokás szerint egymást érik a díjátadók. Vannak olyanok, ahol szakmai zsűri dönt, és olyanok is, ahol a rajongók véleményére kíváncsiak. Mi most két közönségszavazós voksolásra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hiszen mindkettőnél a jelöltek, sőt az esélyesek között van Michelisz Norbi vagy a Zengő Motorsport. Tavaly decemberben már sikerült megmutatni, hogy milyen sokan szeretik őket, most itt az idő, hogy újra bizonyítsunk.
Sportcsillagok gálaestje:
Magyarország egyik, ha nem a legrégebbi sportünnepsége, amelyet idén 55. alkalommal rendeznek meg. A gálát 1959-ben alapította a Magyar Újságírok Szövetsége Sportújságíró Szakosztálya, eredetileg még "Az Év Sportolója" néven. A Sportcsillagok Gálaestje azóta komoly fejlődésen esett át, ma már a televízió is közvetíti a dr. Hegyi László által rendezett ünnepélyt.
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
EGY ÓRA
A Sportcsillagok Gálaestjén az "Év Sportolója" díjról a magyar sportújságírók döntenek, ám az Internet elterjedésének köszönhetően ma már közönségdíjast is "választanak", akire az esemény honlapján lehet szavazni. A szavazat leadásához e-mail cím megadására van szükség, és egy címmel csak egyszer lehet voksolni. Először beírod a mail címed, majd az alatta lévő legördülő menüből kiválasztod Michelisz Norbit. Na jó, ha mást akarsz, akkor mást, de remélem, hogy a THB olvasói tudják, hova kell pöttyinteni. :) A rendszer küld egy üzenetet a címedre, amiben a megerősítő linkre kattintva kell igazolni, hogy a cím valóban a miénk. Ilyen egyszerű. Akinek persze több címe van, az többször is szavazhat.
Csak jelezném, Norbi tavaly nyert ebben a kategóriában. :)
Az externalITThttp://sportcsillagok.hu/hu/szavazas/None található linken közvetlenül is eljuthattok a közönségszavazás oldalára.
Az év sportolója
Ez a szavazás még nem indult el, de azért érdemes lesz nyomon követni az oldalt, nehogy lemaradjunk róla. Már csak azért is, mert a Sportcsillagok Gálaestjével ellentétben itt csak az internetes szavazás dönt, és 24 óránként lehet majd voksolni. Tavaly Norbi második lett az "Év legnépszerűbb sportolója" kategóriában, Zengő Zoltánt pedig az év menedzserének választották!
A szavazás valószínűleg csak januárban indul el, de ebben nem vagyunk teljesen biztosak, úgyhogy érdemes lesz néha-néha ellátogatni externalIDEhttp://www.evsportoloja.hu/None.
TouringCarTimes
A nemzetközi színtér legrangosabb túraautós portálja idén is elindítja saját szavazását, amely szintén 100%-ig internet alapú, azaz csak az olvasók szavazata dönt. Mihelyst eljutunk a voksolás oldalára magától értetődővé válik a dolog, még azok számára is, akik nem beszélnek angolul. Hat kategóriában lehet szavazni, és az oldal akkor léptet tovább a következő kategóriára, ha ez előzőben már szavazták. Kiválasztod a listából a Te emberedet, és a lap alján rápittyentesz a "Vote" gombra. Egy pici gondolkodás, és már ugrik is a következő kategóriához.
Azok kedvéért, akik megvakulnak, ha angol szöveget látnak, íme sorrendben a kategóriák: 1. Az év versenyzője, 2. Az év csapata, 3. Az év privát versenyzője, 4. Az év privát csapata, 5. Az év újonca, 6. Az év versenyautója.
Az első és a harmadik kategóriában Norbira, a másodikban és a negyedikben a Zengő Motorsportra, az ötödikben pedig Wéber Gabira lehet szavazni.
A TouringCarTimes szavazását externalITThttp://www.touringcartimes.com/awards_wtcc_driver.phpNone éritek el. A rendszer IP alapon működik, tehát egy számítógépről elméletileg csak egyszer lehet szavazni.
Egyelőre ennyi, ha tudtok még ilyen szavazásról, szóljatok és közzétesszük.
externalFONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.http://wtccblog.hu/?p=3138None
Fotó: Sportcsillagok Gálaestje, TouringCarTimes
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32