Az előttünk álló hétvégén egy különleges meglepetéssel próbálunk szolgálni a WTCC Blog olvasóinak, valamivel, aminek lehetősége már többször is felmerült. Ahogy említettem, sok előnye lesz annak, hogy csatlakoztunk a hosszabbitas.hu-hoz, ez is közéjük tartozik.
A lényeg, hogy a moszkvai versenytől kezdve magyar kommentárral is nyomon követhetitek a szombat délelőtti szabadedzéseket, egészen pontosan az időmérőhöz és a versenyekhez hasonlóan az FP-ket is én fogom alábrekegni az Eurosport stúdiójából. Moszkvában egyedül, de ha beválik, akkor a jövőben valószínűleg Csuti Laci is csatlakozik (remélem).
A hosszabbitas.hu-nál nagyon törekszünk arra, hogy kizárólag jogtiszta videós tartalmak kerüljenek ki az oldalra, így nálunk nem azt a fajta "kalóz" megoldást láthatjátok majd, amivel egy-két motorsport honlap már próbálkozott. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen engem fogtok látni közvetítés közben, illetve a háttérben az Eurosport Player adását, hiszen jogtisztán csak így oldható meg.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Két lehetőség lesz adott: az egyik, hogy nézitek a háttérben futó képet, vagy, hogy egy másik ablakban megnyitjátok az Eurosport Playert, és csak a hangot hallgatjátok hozzá. A terveink szerint mindkettő élvezhető lesz, aztán majd várom az észrevételeket. Egy dolog sajnos nem játszik: az, hogy direktben a képet látjátok és hozzátesszük a hangot, mert az már sajnos az Eurosport produktumának ellopását jelentené.
Remélem elég sokan csatlakoztok majd, hiszen végre nem lesz annyira kötött a program, és talán tudok beszélni egy-két finomságról is.
Szóval szombat reggel hétkor és utána kilenckor a hosszabbitas.hu címlapján (tehát nem a WTCC-s aloldalon) keressétek az élő közvetítés linkjét, de majd a Facebookon úgyis kiabálok. :)
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21