Rob Huff totális fölényét hozta a makaói időmérő edzés, így egyáltalán nem meglepő, hogy az angol srác fülig érő szájjal nyilatkozott a kvalifikáció után. A WTCC hivatalos honlapja a győztesen kívül szokás szerint a második és harmadik helyezett, valamint a legjobb privát pilótát is szóra fogta.
"Fantasztikus ez az eredmény. Makaó a kedvenc pályám, és egyhuzamban már a negyedik pole pozíciómat szereztem itt, ami olyan, mint egy álom. A csapat elképesztően jó munkát végzett, az autó az elejétől kezdve hibátlanul működött. Nem is volt másra szükségem, mint hogy jobb legyen a rajtpozícióm az ellenfeleiménél, és pár pontot szerezzek is velük szemben. De itt még bármi megtörténhet, és általában meg is történik. Már láttuk, hogy egy hétvége alatt minden megváltozhat, ahogy az Kínában Yvannal történt" - mondta Huff.
"Elégedett vagyok a második hellyel. Tegnap nem igazán tetszett az autó viselkedése, és így voltam ezzel ma reggel is. Azóta sikerült előrelépnünk, de nem eléggé ahhoz, hogy meglegyen a pole. Ám az első sor is nagyon jó, főleg, hogy nem követtem el hibát, amit bánnom kéne. Tiszta köreim voltak, és elégedett vagyok az időkkel. Nem hiszem, hogy lehettem volna gyorsabb, ma ennyi volt bennem és az autóban" - tette hozzá Yvan Muller.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
2 ÓRA
"Természetesen a pole-ért akartam harcolni, és a Q1 után bíztam benne, hogy sikerülhet. De Rob fantasztikus kört futott. A célom viszont változatlanul az, hogy megnyerjem a versenyeket. A harmadik hely nem rossz, különösen a gördülőrajtnál. Előnyt szerezhetek a szélárnyékból, bár Yvan és Rob is biztosan jól tudja majd, hogy hogyan védje a pozícióját" - fogalmazott Alain Menu.
"Boldog vagyok, ez a legjobb eredményem ebben az évben, és szeretnék köszönetet mondani a csapatnak. Tegnap hibáztam, és ezért nekik hajnali hat óráig kellett dolgozniuk, hogy megjavítsák az autóm. Fantasztikus munkát végeztek, és ezzel lehetővé tették, hogy elérjem ezt az eredményt. Vasárnapra az a célom, hogy elkerüljem a baleseteket a rajtnál, és két tiszta versenyt fussak" - mondta a legjobb privátként végző Darryl O'Young.
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00