Két helyen is változik a tegnapi időmérő edzésen kialakult rajtsorrend, Tiago Monteiro és Dusan Borkovic is hátrébb rajtol, mind amit kiharcolt magának a kvalifikáción.
A Honda portugál versenyzője még a legutóbbi moszkvai versenyről hozott magával némi irgum-burgumot, a második versenyen ugyanis ordas módon kilökte Tom Chiltont, amivel egy öt helyes hátrasorolást lőtt magának Belgiumban. Monteiro a 6. helyen zárta a Q2-t, ám így az első futamon a 11. kockából kéne indulnia. De a tizedikről fog, és mindjárt ki is derül, miért.
Mindez azt jelenti, hogy Michelisz Norbi egy hellyel előrébbről, a portugál eredeti kockájából várhatja majd a startot.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
A másik hátrasorolt Dusan Borkovic, ám ha egészen pontosak akarunk lenni, ő nem rajtbüntetést kapott, hanem a sor végére küldték, mivel a Campos Racing motort cserélt a szerb Chevrolet-jában. Mivel Borko pont a 11. helyet csípte el a kvalin, az ő büntetése egy hellyel előrébb engedi Monteirot, aki így végül a 10. rajtkockába állhat majd fel.
A büntetések a második futam rajtsorrendjét nem érintik, ott Michelisz Norbi a negyedik rajtkockából várhatja majd a lámpa kialvását.
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21