Michelisz_gokart

Fotó: Eurosport

A WTCC-ben tombol a téli szünet, még két hónap választ el bennünket a marrakeshi idénynyitótól, pedig a pilóták és a rajongók már most kiéhezettek a jó kis túraautó versenyekre. Michelisz Norbi legújabb ötlete egy csapásra segített mindkét táboron, pontosabban azok néhány tagján.
A Zengő Motorsport versenyzője játékot hirdetett saját Facebook-oldalán, és a feltett kérdésre helyesen válaszolók közül öt szerencsés nyertes kiállhatott ellene egy gokartversenyen az Eurocenter Gokartringen.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
EGY NAP
A kisorsoltak között négy férfi és egy hölgy szerepelt, név szerint Törőcsik Zsófia, Takács Krisztián, Nagy Roland, Magyar István és Pinkóczi Attila várhatta - valószínűleg enyhén izzadó tenyérrel - a Norbi elleni meccset.
"Nagyon sok szurkoló írt nekem, hogy szervezhetnénk valamilyen autós programot. Mivel kétüléses versenygépünk nincsen, így kitaláltam, hogy most a holt idényben meglepem őket. Egy kérdést tettem fel a Facebook-oldalamon, és a helyesen válaszolók közül sorsoltam. Jó érzés volt velük találkozni, igyekeztem meghálálni a biztatást, amelyet egész évben kapok tőlük" - idézi Norbit a Blikk.
A vendégek igyekeztek minél nagyobb nyomást helyezni a 2012-es év privát bajnokára, ám Norbinak is hiányzott már menés, úgyhogy a várt eredmény született a végén.
"Elképesztő, hogy Norbi milyen tempóban hajt hozzánk képest, legalább két percet ránk vert egy futam alatt" - mesélte Nagy Roland, aki a többiekhez hasonlóan igazi WTCC-fanatikus, hiszen a hungaroringi hétvége mellett Szlovákiába és Ausztriába is elutazott már, hogy minél többet lássa a magyar pilótát.
Norbinak egyébként annyira tetszett móka, hogy már le is zavarta a második játékot a Facebookon, így nemsokára újabb öt szerencsés, Ferencz Kinga, Galgóczi Gergely, Krizsik László, Balogh Barnabás és Gróf Ricsi tapasztalhatja meg, mitől Michelisz Norbi a WTCC egyik leggyorsabb pilótája.
Fotó: Czerkl Gábor (Blikk.hu)
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22