Monteiro_bennani_pr

Fotó: Eurosport

Paul Ricard, második futam közepe, hármas Honda vezetés, de vészesen közeledő Citroenek. Tiago Monteiro az élen szép előnnyel, mögötte Mehdi Bennani a privát Civic-kel, akit Gabriele Tarquini üldöz közvetlen közelről.
Az olasz maestro láthatóan gyorsabb, mint a Proteam Racing marokkói pilótája, José Maria Lopez és Yvan Muller pedig fenyegető tempóban közeledik. Tökéletes lehetőség a kis olasz csapatnak, hogy bebizonyítsa elkötelezettségét a márka iránt.
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
Kicsivel később Tarquini bemegy belső ívre, Bennani nem nem nagyon ellenkezik, csöndben megtörtént a csere. A kommentátor halkan felszisszen, és valami olyasmit mond, hogy ezt valahol még visszakapja majd a Proteam és Mehdi.
A kommentátor azóta már tudja, nem tévedett, az imént felvázolt szituáció alatt ugyanis a következő beszélgetés zajlott a paul ricardi boxutcában Bennani mérnöke és a gyári JAS Motorsport csapatvezetője között
Andrea Cisotti (Bennani versenymérnöke): "Szeretnéd, hogy megkérjem, engedje el?"
Alessandro Mariani (JAS csapatfőnök): "Nem, hiszen védekezik. Viszont időt veszítenek, mivel egymással vannak elfoglalva."
Cisotti (rádión): "Mehdi, engedd el Tarquinit, amilyen hamar csak tudod."
Okos döntés. Bennani valószínűleg így is, úgy is áldozatul esett volna Tarquininek és a Citroen-gőzhengernek, így viszont szereztek egy jókora piros pontot a gyári csapatnál, ami sosem árt.
Fotó: WTCC Media
[ad#4]
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00