Az elmúlt napokban kicsit elmaradtam az egyedi rajtszámok és logók területén, de most behozom. Thed Björk, Kevin Ceccon és Andy Priaulx is virított. 
Haladjunk időrendi sorrendben, kezdjük Cecconnal.
"Úgy döntöttem, megtartom a 31-est tavalyról. Azért jutottam erre, mert a 3-as olyan, mint az 'e'-betű a nevemben, az 1-es pedig, mint az 'i'. És megtartottam pirost is, mert az a szenvedély, az Alfa Romeo és a Romeo Ferraris színe. Mivel ez egy olasz projekt, olasz pilótával, olasz autóval és olasz csapattal, ezért az olasz zászló is belekerült a rajtszámomba" -
indokolt az Team Mulsanne versenyzője. 
WTCR
A Hungaroringen is lesz idén elektromos túraautó-futam
7 ÓRA

D1YvL3aWkAAlIza.jpg

Fotó: Eurosport

A 2017-es világbajnok Thed Björk sem variált sokat a rajtszámmal, megtartotta a 11-est, és az igen egyszerű dizájnhoz a svéd nemzeti színeket rendelte hozzá. 
"A csapattal együtt találtuk ki a megjelenést, mivel úgy döntöttünk, mint a négyünknek hasonló lesz az arculata. Természetes, hogy a svéd színeket, a kéket és a sárgát választottam, és nagyon tetszik"
- fogalmazott Björk. 

D1d9VoTWkAAR3FQ.jpg

Fotó: Eurosport

Andy Priaulx ritkán tapasztalt problémával találkozott idén, hiszen a háromszoros világbajnok túraautós-pályafutása nagy részét az 1-es rajtszámmal futotta. 2005-ben uralkodó Európa-bajnokként érdemelte ki, majd a három világbajnoki címnek köszönhetően először 2009-ben kellett elgondolkodni a rajtszámválasztáson.
Először a 6-ossal ment, majd utolsó WTCC-s szezonjában a 11-es került fel az autójára. Most ezt kövérítette ki még egy egyessel. 
"A három egyes a három világbajnoki címemet jelöli, és nagyon büszke vagyok rá. A zöld szín pedig az otthonomra, Guernsey-re utal, ami egy sziget a Csatornán. A Cyan Racing többi pilótájával úgy döntöttünk, azonos dizájnt használunk majd a csapaton belül"
- magyarázta Priaulx. 

D2CB6XSW0AELwz-.jpg

Fotó: Eurosport

WTCR
A TCR történetének egyik legnagyobb borulója indul a Hungaroringen
TEGNAP 10:18
WTCR
Tarquini először tett említést a visszavonulás lehetőségéről
TEGNAP 18:20