Piros_Bamboo

Fotó: Eurosport

Drasztikus változásokon esik majd át a Bamboo Engineering két Chevrolet-ja a hátralévő két WTCC hétvégére. Egy új szponzor érkezésének köszönhetően az eddig megszokott kellemes kék-fehér-fekete színvilág helyét egy harsány piros festés (bocsánat, matricázás) veszi majd át.
Szerény véleményem szerint a Bamboo idei dekorja az egyik legjobban sikerült dizájn volt, amit az elmúlt néhány évben a WTCC látott, ám a pénz nagy úr. A silverstone-i csapat megállapodott az Interush-sal, egy amerikai energiaital céggel, amelynek új termékét, a Zenrise-t fogják reklámozni, és az ő kedvükért pingálják át pirosra a két Cruze-t.
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
18 ÓRA
"Az egész csapat keményen dolgozik, és agresszív szemlélettel vágunk nekik a következő hétvégének Kínában. Szeretném ezúton is üdvözölni az új partnerünket, a Zenrise-t, amely segítségünkre lesz, hogy felvegyük a harcot a riválisainkkal" - mondta Richard Coleman csapatfőnök.
Michel Nykjaer kiválásával gyakorlatilag eldőlt, hogy a két bamboos pilóta valamelyike szerzi meg idén a privát bajnoki címet. Jelenleg James Nash vezeti a Yokohama kupát, előnye 32 pont Alex MacDowall-el szemben. Utóbbi azonban az elmúlt hétvégén nagyon biztató teljesítményt nyújtott, és még nem mondott le arról, hogy befogja csapattársát.
"Nagyon jó formában vagyok, én voltam a legjobb chevrolet-s Japánban, és még az új világbajnokot is megvertem. Tavaly balszerencsés voltam Sanghajban, úgyhogy idén fordulnia kell a kockának. Szerintem a Zenrise rajongók is ezt váráják" - mondta MacDowall.
James Nash idén már két futamot nyert a WTCC-ben, és eddig mindössze kétszer fordult elő vele, hogy egy hétvége során kevesebb pontot szerzett csapattársánál.
"A kínai emberek mindig nagyon vendégszeretők, a pálya pedig világszínvonalú. Most már a bajnoki cím a tét, és minden pont számít. Remélem, a Zenrise támogatásával az ellenfeleink fölé kerekedhetünk" - tette hozzá Nash.
A sanghaji hétvégéig viszont még elég sokat kell aludnunk, a mezőny november első hétvégéjén csap össze Kínában.

Piros_Bamboo_2

Fotó: Eurosport

Fotó: Bamboo Engineering
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
11/05/2021 08:52
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32