A címben szereplő állítás mindenféle további információ elárulása nélkül is igaz, a Citroen argentin pilótája, José Maria Lopez idei menetelése valóban egy kisebb fajta hőstett (főleg tapasztalt riválisai ismeretében), ráadásul tényleg sorozatban hozza a jobbnál jobb eredményeket.
A 31 éves cordobai tehetségre viszont ezúttal nem ebből az okból aggattam rá a "sorozathős" jelzőt. Az argentínai dupla győzelem után nem meglepő, hogy megnövekedett iránta az érdeklődés hazájában, és ennek megnyilvánulásaként többek között meghívták az egyik legnézettebb argentin TV sorozatba.
A műsor címe 'Senores Papis", ami spanyolról lefordítva nagyjából annyit tesz, 'Kedves apukák". A sorozat idén télen indult a Telefe csatornán, a történet pedig négy apukáról szól, akik minden reggel óvodába viszik a gyerkőcöket. Mivel ők négyen az egyedüli férfiak ebben az illusztris reggeli társaságban, hamar összebarátkoznak, és mindenféle érdekes dolog történik velük.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
A sorozat elsősorban az egyedülálló apák nehéz de olykor vicces életét, helyzetét és problémáit mutatja be, a négy főszereplőben ugyanis közös, hogy semmilyen vagy nagyon kevés női segítséggel neveli gyermekét.
Az említett részben az egyik apuka, akit Luciano Franco Cáceres alakít, óvodába menet nem mindennapi élményben részesül, az utcán ugyanis összetalálkozik Pechito Lopezzel, aki valami furcsa véletlen folytán éppen egy Citroen C-Elysée WTCC-s autóval parkol a fák alatt. :)
Egy pillanatra elgondolkozva ez olyan, mintha Michelisz Norbit meghívnák a... És itt megakadok, mert nem jut eszembe olyan magyar gyártású, népszerű sorozat, amely normális témákkal foglalkozna...
Még pár fotó a forgatásról:

Pechito_sorozat_2

Fotó: Eurosport

Pechito_sorozat_3

Fotó: Eurosport

WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21