Ahogy az ilyen veszélyes és viszonylag ritkábban használt pályák esetében lenni szokott jelentősen javultak a köridők az FP2-ben.

Továbbra is a Lynk & Co viszi a prímet, Yvan Muller után ezúttal Santiago Urrutia volt a leggyorsabb, aki közel öt tizedet gyorsult az első edzéshez képest. A Honda Civic Type-R erejét mutatja, hogy Nestor Girolami végzett a második helyen, de őt egy újabb kék autó követ: Mulleré.
A magyarok közül Michelisz Norbi volt a leggyorsabb, aki a hyundai-os háziversenyben is lenyomta a többieket. A 2019-es világkupa-győztes az ötödik idővel zárt, közel hat tizedet gyorsulva az első edzéshez képest. Szintén biztató, hogy a legjobb részidőket összeadva senki sem végzett volna Norbi előtt.
WTCR
Újabb két versenyzőt jelentett be a Lynk & Co Cyan Racing
04/03/2022 - 07:47
Tassi Atika ellenben nem tudott annyit javulni, mint a mezőny jelentős része, az All-Inkl.de Münnich Motorsport pilótája egy tizedet faragott ugyan, de ezzel a 14. helyre sodródott vissza.
Elképzelhető, hogy a Most után megkapott újabb 20 kiló pluszt már megérezte a Cupra León Competición, hiszen Mikel Azcona éppen csak, hogy bekerült a legjobb 12-be, hiába javított öt tizedet az FP1-hez képest. Ez egy ilyen játék lesz itt Pau-Arnos-ban, egy tized akár 4-5 helyezést is jelenthet.
Rob Huff és Boldizs Bence az FP2-ben sem talált rá az igazi tempóra, a korábbi világbajnok 17. (2 tized gyorsulással), magyar márkatársa pedig 20. lett. Bence néhány századot tudott koptatni az idejéből.
Az FP2 végeredménye.
Meg egy pici idő van munkálkodni az autókon, aztán 16:00-tól jön az igazság pillanata, az időmérő. Egy olyan mezőnyben, ahol 12-en vannak fél másodpercen belül, ez kegyetlen lesz, mint az evolúció. Az Eurosport.hu-n és az Eurosport app-ban lesz élő közvetítés a kvaliról.
Adria
Michelisz a 4. helyen zárta az első adriai futamot, Urrutia és Guerrieri meccselt a győzelemért
07/11/2021 - 11:14
Pau
Michelisz Norbi 26 pontot gyűjtött a hétvégén - megmutatjuk, milyen volt a két Pau-Arnos-i futam
17/10/2021 - 13:53