Chevrolet_tc1_elso

Fotó: Eurosport

Az első fotó láttán egyetlen szó jutott eszembe: Úr Isten, ez gyönyörű. Aztán másodjára, harmadjára és negyedjére is ez ugrott be, majd csak azután jött, hogy akkor talán írni kéne róla egy cikket. Mi már pénteken tudtuk, csak a sok egyéb elfoglaltság miatt nem volt időnk megírni, hogy szombatra tervezték az első két TC1-es Chevy shakedownját Nagy-Britanniában.
Erre tegnap valóban sor került, és az első két Cruze hibátlanul teljesítette az előírt bejárató távot. A tesztet ezúttal még az RML csapat irányította, az autót pedig információink szerint Tom Chilton vezette, aki tavaly még Ray Mallockéknál versenyzett.
WTCR
Újabb két Hyundai csatlakozik a WTCR mezőnyéhez
5 ÓRA
"Borzasztóan szoros időbeosztással dolgoztunk, ezért rendkívül büszke vagyok mindenkire, aki részt vette a munkában, hogy a 001-es autó ma reggel pályára gurulhasson. Mindennél jobban bizonyítja a csapatunk tehetségét és eltökéltségét, hogy minden pontosan úgy zajlott, ahogy azt tavaly októberben elterveztük. Természetesen szerettünk volna egy valódi tesztet is tartani, mielőtt átadjuk az autókat a tulajdonosoknak, de bízunk a privát csapatainkba" - mondta Ron Hartvelt, az RML projektvezetője.
A 001-es és a 002-es sorozatszámú Chevrolet ott lesz a jövő hét szerdán kezdődő valenciai teszten, előbbit a Campos Racing és Hugo Valente, utóbbit pedig a ROAL Motorsport és Tom Chilton kapja.
Fotó: WTCC Media
[ad#1]
[ad#1]
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23