Oriola_uj_auto_1

Fotó: Eurosport

Pepe Oriola is megtette az első kilométereket a 2013-as WTCC szezon előtt, a spanyol pilóta hétfőn Barcelonában tesztelte az új színeket viselő 1.6 turbós SEAT Leónt. A 18 éves Oriola idén is a Tuenti Racingnél versenyez, ám míg a csapat tavaly a SUNRED Engineeringhez tartozott, idén már önálló istállóként indul a SEAT Sport támogatásával.
"Jól működött az autó, egyből helyemen éreztem magam a kormány mögött, úgyhogy egy kiváló szezonra számítok. Tavaly végig harcban voltam a Yokohama kupa elsőségért, és közel jártam a győzelemhez. Ez erőt és önbizalmat ad az új évadra is. A Tuenti Racing Team és a SEAT Sport támogatásával szeretnék tovább fejlődni, és a célom a bajnokság első hat helyezésének egyike lesz" - mondta Oriola az 'fiawtcc.com' oldalnak.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
21 ÓRA
A Tuenti Racing egyelőre csak Oriolát nevezte meg a 2013-as pilótafelállásból, ám várhatóan még egy SEAT-ot indítanak. Tavaly az év második felétől az ETCC-t megnyerő Fernando Monje versenyzett a csapatnál, akinek idén is jó esélye van bekerülni Oriola mellé. A spanyol istálló legközelebb csütörtökön tesztel, Monzában.
Fotó: Pepe Oriola
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22