Oriola_Rus_csajok

Fotó: Eurosport

A következő fordulótól újabb komoly riválist kaphat Michelisz Norbert, spanyol lapértesülések szerint ugyanis korábbi privát ellenfele, Pepe Oriola a portói versenytől egy Chevrolet Cruze-ra cseréli a SEAT Leónt.
A Mundo Deportivo rövid beszámolója szerint minden idők legfiatalabb FIA futamgyőztese (18 évesen nyert idén Marrakeshben) visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Ray Mallocktól, az Chevrolet korábbi gyári programját irányító RML csapattól, amire ma reggel igent mondott.
WTCR
Újabb két Hyundai csatlakozik a WTCR mezőnyéhez
3 ÓRA
A tervek szerint Oriola a portugál futamon már a harmadik ex-gyári Cruze-zal áll rajthoz Yvan Muller és Tom Chilton csapattársaként, bár a Tuenti Racing nevet magával viszont. A spanyol tini autóját eddig a SUNRED Engineering készítette fel, a velük kötött megállapodás azonban a moszkvai versennyel lejárt.
A spanyol honlap kiemeli, hogy Oriola pályafutása szempontjából jelentős előrelépés lehet a váltás, ám eközben gyakorlatilag lenullázza annak esélyét, hogy a SEAT 2014-ben új autóval térjen vissza, ami a hírek szerint eddig is nagyban Orioláéktól függött.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
13/04/2021 14:23