A 2019-es Túraautó Világkupa-győztes Michelisz Norbi, és a 2007-ben a Gyorsasági Motoros Világbajnokság 125-ös kategóriáját megnyerő Talmácsi Gábor is részt vesz abban az átfogó kampányban, amit a Magyar Autó-motorsport Fejlesztési Ügynökség indít a hazai közlekedéskultúra javításáért.

A központ üzenet, hogy „maradj ember a volán mögött is”, és ennek érdekében a készülő reklámfilm arra próbálja meg felhívni a figyelmet, mennyire furcsa lenne, ha az élet más területein is annyira agresszíven, empátia nélkül viselkednének az emberek, mint ahogy sokszor közlekedés közben.
A kampány kiemeli, hogy az indulatosság és az empátia hiánya az élet egyetlen területén sem hozott még jó eredményt, a közlekedésben viszont nagyon sok balesethez, sőt, alkalmanként tragédiához vezet.
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
15 ÓRA
A rövid bemutató mellett nemrég egy werkfilmet is nyilvánosságra hoztak, melyben Michelisz Norbi és Talmácsi Gábor is kiemeli, mennyire fontosnak tartja a hazai közlekedés közhangulat javítását, és ezért mindketten nagy örömmel csatlakoztak a HUMDA kampányához.
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
EGY NAP
WTCR
Megdobták a Lynk & Co eladásait a WTCR-sikerek
09/04/2021 11:12