OYoung_bamboo_kina

Fotó: Eurosport

Szép napokat él a Bamboo Engineering, egyre-másra jelentik be a jobbnál jobb híreket, amelyek azt mutatják, hogy a Silverstone-i csapat elég jó kondiban van mostanság. Továbbra is két Chevrolet Cruze-zal versenyeznek majd a WTCC-ben, az egyiket James Nash, a másikat pedig Alex MacDowall vezeti majd. Eközben bejelentették, hogy megvásárolták az Atech istállót, és idéntől a GP3-ban is feltűnik a Bamboo név, mi több Roberto Di Rocco személyében már meg is van az első versenyzőjük.
Ma egy újabb jó hírrel álltak közvélemény elé, bejelentették, hogy szponzori megállapodást kötöttek a német RAVENOL céggel, amely kenőanyaggal látja el a WTCC-s és a GP3-as istállót is. A technikai támogatás mellett a vállalat logói mindkét bajnokságban megjelennek majd az autókon és a versenyzők overálján is.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
A RAVENOL Németország egyik legnagyobb független olaj és kenőanyag gyártó cége, amely elsősorban a prémium és a komoly teljesítményre tervezett termékek területére szakosodott. Nagy tapasztalattal rendelkeznek a motorsportok világában, az általuk gyártott kenőanyagokat többek között a rali világbajnokságon, a BTCC-ben, sportkocsi, motor-, és kamionversenyeken, de még motorcsónak bajnokságokban is használják.

Ravenol_motorcsonak

Fotó: Eurosport

"A motorsport a vérünkben van, és elszántak vagyunk, hogy technikai  tudásunkkal a Bamboo Engineering versenyprogramját támogassuk. Hisszük, hogy prémium termékeink a csapat segítségére lesznek" - fogalmazott Brian Chase, a RAVENOL UK ügyvezetője.
A német cég egyben "kísérleti labornak" is tekinti a WTCC-t, és a Bamboo mérnökeivel közösen szeretnék tesztelni legújabb termékeiket.
"Örülünk, hogy hosszú távú megállapodást sikerült kötnünk a RAVENOL-al, amely mindkét fél számára stabilitást és kiszámíthatóságot jelent. Technikai tudásuk mindenképpen komoly előnyt jelent majd számunkra. Mindig is szerettünk professzionális és megbízható partnerekkel együttműködni, és hisszük, hogy mindkét fél maximálisan profitálhat a szponzorációs programból" - tette hozzá Richard Coleman, Bamboo Engineering csapatfőnöke.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21