OYoung_Arg_csajok

Fotó: Eurosport

A Túraautó Világbajnokság a hétvégén az Egyesült Államokban, egészen pontosan a kaliforniai Sonoma versenypályáján teszi tiszteletét, ezzel pedig hivatalosan is a bajnokság utolsó harmadába léptünk. A szezonnak ebben a szakaszában már nem annyira a távlati célok megfogalmazása, inkább az eddig történtekkel való számvetés időszerű.
A hongkongi Darryl O’Young elismeri, hogy az idei év nem az elvárásai szerint alakult. Ez azonban nem töri le a lelkesedését, az utolsó négy futamra is nagy elánnal készül, és minden lehetőséget igyekszik megragadni, hogy idén még maradandót alkosson.
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
„A pontversennyel már egyáltalán nem foglalkozom. Csak az érdekel, hogy (privát) győzelmekért harcoljak, és dobogóra állhassak. Nem hagyom, hogy egy sikertelen szezon mentálisan gátoljon ebben, ezután is keményen küzdök a céljaimért minden egyes alkalommal, amikor beülök az autóba” – mondta O’Young.
A ROAL Motorsport BMW-jével versenyző pilóta idén csupán négy futamon tudta beverekedni magát az első tízbe, ami összesen hat pontot eredményezett. A privát pilóták értékelésében ezzel a produkcióval jelenleg a hatodik helyen áll, 11 pont a lemaradása a szintén BMW-s olasz Stefano D’Aste-vel szemben.
A felzárkózásra a hongkongi szerint éppen a jelenlegi, sonomai futam lehet a legideálisabb. Azt is kifejtette, hogy miért gondolja így:
„A pálya kimondottan fekszik a BMW-nek. Nincsenek rajta hosszú egyenesek, így az átlagsebesség viszonylag alacsony. Tavalyról úgy emlékszem, az aszfalt elég csúszós, nem tapad túl jól. Az ideális beállítások megtalálásánál erre kell leginkább odafigyelnünk.”
Fotó: WTCC Media
Írta: Major Zoltán
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00