A két salzburgi verseny közti szervizidőszakban az Eurosport készített egy interjút Darryl O'Young-gal, amit az adás hevében nem értettünk jól, és így rosszul fordítottunk. Wéber Gabi neve valóban elhangzott a hongkongi szájából, de csak annyit mondott, hogy miután Gabi megelőzte őt, Charles Ng-gel ütközött, és ebben a kalamajkában sérült meg annyira az autója, hogy nem tudott elindulni a második versenyen.
Az interjúban O'Young azt is elmondta, hogy be kell majd mennie a pályán lévő orvosi központba, mivel nagyon fáj a bal lába. A beszélgetés után láthattuk is, hogy erősen bicegett. Szerencsére nem történt nagyobb baj.
"A röntgen kimutatta, hogy nem tört el a bokám, csak megdagadt, úgyhogy rendben leszek a következő futamra. Legrosszabb esetben majd jobb lábbal fékezek" - fogta kicsit viccesre a dolgot a SEAT-os pilóta.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
TEGNAP 08:52
Wéber Gabi egyébként így nyilatkozott az esetről:
"O'Youngot egyszerűen belső íven megelőztem a 2-es kanyarban, amikor kicsit szélesre csúszott a bejáraton. Próbált visszajönni, de már mellette voltam, szerintem össze sem értünk. Utána még jött mögöttem egy körön át."
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22