Darryl O'Young visszatér korábbi csapatához, az év hátralevő három versenyén a Bamboo Engineering Chevrolet Cruze-ával áll rajthoz. A hongkongi pilóta az elmúlt két évben szerepelt a brit csapatnál, és 2010-ben a Lacettivel éppen csak hogy lemaradt a privát bajnokság harmadik helyéről - negyedik lett, három győzelemmel, és további hat dobogós hellyel . Tavaly - már a Cruze-zal - a szezon első felében ment igazán a szekér, a Yokohama értékelésben megnyerte a zolderi második futamot, emellett kétszer volt második, kétszer pedig harmadik. Az év második fele már nem alakult ennyire jól, így végül hetedik lett a privát bajnokságban.
Idén a brit Special Tuning Racing-hez igazolt, ahol egy SEAT Leónnal versenyzett, és azon kevesek közé tartozott, akik az első futamtól kezdve az új motorral mehettek. Ennek ellenére csak egyszer állt dobogón a Yokohama kupában, ami komoly csalódást jelentett számára. Az STR néhány napja jelentette be, hogy elválnak útjaik a hongkongival, mivel a szerződése csak a sonomai fordulóig szólt.
"Nagyon jól éreztem magam az STR-nél, remek srácokból áll a csapat, és mindenki keményen dolgozott azért, hogy sikeresek lehessünk. Sajnos a szerencse idén nagyon messzire elkerült engem, és sehogy sem akartak jönni a jó eredmények. Szeretném megköszönni az STR-nek és a SEAT Sportnak azt a támogatást, amit az idei szezonban kaptam tőlük" - mondta O'Young.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Olvasd tovább a cikket az Eurosport oldalán!
Fotó: Darryl O'Young
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21