OYoung_bmw_teszt

Fotó: Eurosport

Sikeres közös teszten van túl Darryl O'Young és a ROAL Motorsport. A hongkongi pilóta először próbálta ki a BMW 320TC-t, amit két napon keresztül kergetett körbe az Adria International Raceway-en Olaszországban. Kedden és szerdán összesen 500 kilométert sikerült összeszednie, ráadásul az első nap szárazon, a második nap pedig esőben volt lehetősége gyakorolni a hátsókerék hajtású túraautóval.
"Már az első pillanattól kezdve magabiztosnak éreztem magam az autóban, és ez csak fokozódott a két nap során. Volt egy teljes napom száraz pályán, és esőben is megtettünk pár kört, úgyhogy komoly munkát végeztünk. Jó volt együtt dolgozni Robertoval (Ravaglia) és a ROAL-os srácokkal; már nagyon várom a közvetkező heti tesztünket. Késznek érzem magam az első futamra, és mivel a múltban még sosem volt lehetőségem tesztelni az első hétvége előtt, így most minden eddiginél előrébb járok" - mondta O'Young az 'fiawtcc.com' oldalnak.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
2 ÓRÁJA
A hongkongi teljesítményével új csapatfőnöke, Roberto Ravaglia is elégedett volt.
"Nagyon tetszett Darryl hozzáállása az első közös tesztünkön. Bebizonyította, hogy profi versenyző, és nem tartott sokáig megszoknia az autót. Ami egyáltalán nem magától értetődő, hiszen korábban még sosem vezetett hátsókerekes túraautót. Még egy tesztet tervezünk jövő héten Monzában, és utána biztos vagyok benne, hogy Darryl felkészült lesz a Yokohama kupáért zajló csatára" - fogalmazott Ravaglia.
Az Adria versenypályán ezúttal csak O'Young ült autóba, a csapat másik versenyzője, Tom Coronel Hollandiában maradt.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30