Michelisz Norbi második lett a vasárnap reggeli bemelegítő edzésen, bár a köridő két tizeddel elmaradt a Q1-ben elért eredményétől. Sok következtetést nem érdemes levonni az eredményekből, a gyári Chevrolet-k láthatóan nem törték össze magukat, de Tarquini és Monteiro sem sietett. Egyelőre próbálunk kapcsolatot teremteni a kintiekkel, ha megtudunk valamit, megírjuk.
"A warm up-on különböző dolgokat változtattunk az autó, megpróbáltuk megtalálni az okokat, hogy miért nem sikerült bejutnunk a Q2-be. Továbbra is elég furcsa érzésem, mert tegnap jónak tűnt a kocsi, mégsem tudom olyan gyors lenni, mint amilyenre a szabadedzések alapján számítottam. Egy-két agresszívebb variációt is kipróbáltunk, amitől fura lett az autó, ki is csúsztam egyszer. A futamon biztosan nagy tülekedés lesz az elején, az szeretném megúszni, a többit pedig majd meglátjuk" - mondta Norbi az bemelegítő edzés után.
"Továbbra is úgy tűnik, hogy ez a pálya a mumusunk. Kifejezetten ide készültünk a Szlovákiaringen, de még sem sikerült igazán jól belőni a kocsit. Gondot jelent, hogy a teszteken csak használt gumin tudunk menni, és az autó egészen máshogy viselkedik új abroncsokon. Áthívtuk a BMW mérnökét, megvizsgálták a motort, összehasonlították a többiekével, ott nincs probléma. Nem lesz könnyű a két verseny, de bízom benne, hogy mellénk áll a szerencse" - tette hozzá Zengő Zoli.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
EGY NAP
6:45-kor warm up felvételről, 7:15-kor pedig jövünk az első futammal élőben az Eurosporton.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00