A WTCC hivatalos honlapja, az fiawtcc.com még Makaóban készített egy interjút Michelisz Norbival a 2012-es szezonról. Íme a videó, amelyben a magyar pilóta angolul beszél, de nem fordítjuk le egy az egyben, mivel gyakorlatilag semmi olyan nem hangzik el, amit itt a Túraautó Hírblogon nem olvashattatok már korábban.
Első válaszában Norbi arról beszél, hogy ha valaki azt mondja neki Makaó előtt, hogy egy pontot sem szerez, de mégis bajnok lesz, nem hitte volna el. Azt is hozzáteszi, hogy mivel ez volt a harmadik hétvégéje Makaón, valahol azért számított ilyesmire.
WTCR
A riválisokat meglepte a Hyundai Elantra N TCR BoP-je
3 ÓRA
A második válaszban elmondja, kicsit sajnálja, hogy a szezon vége nem sikerült túl erősen, mert rossz így lezárni egy évet. Egy-két dobogós helyezés azért benne lehetett volna az ázsiai versenyekben, de a privát bajnoki cím kárpótolja mindenért.
Harmadik válaszában a Pepe Oriolával történt balesetről beszél, amit élete egyik legnagyobb ütközésének nevez. Elmondja, hogy nagyon sajnálja az esetet, mert ha nem így történnek a dolgok, akkor mindketten dobogóra állhattak volna. Oriola tettét teljesen értelmetlennek tartja.
Ezután a folytatásról kérdezik, Norbi pedig elmondja, hogy ünneplés következik, hiszen a szezon vége nem volt könnyű, és most nagy teher szakadt le mindenkinek a válláról. Összességében nagyon jónak tartja a szezont, amelyben privát bajnok lett, újra futamot nyert, hatodik helyen zárt a bajnokságban, és még pár dobogós eredmény is összejött. Ami a távolabbi jövőt illeti, egy kis egyetemezés vár rá, a csapat pedig készül a következő szezonra, dolgozni kell, hogy meglegyen a költségvetés, de Norbi biztos abban, hogy sikerrel járnak, és jövőre ismét harcban lesznek a privát bajnoki címért.
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
16/05/2021 07:45
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18