Juni Gyuri írása a zengomotorsport.hu oldalról.
Nyolcadik helyen végzett Norbi a mai teszten, amivel megkezdődött a világbajnokság utolsó hétvégéjének hivatalos programja. Bennani és D'Aste új gumival, Oriola pedig erőből végzett előttünk. Michelisz pedig keresi a leggyorsabb körét, amit nem írtak neki jóvá. Fura.
Pont hasított át a rajt-célvonalon, amikor a piros zászlót belengették. Hivatalosan meg kellene, hogy legyen, de nem adták meg. Ez lett volna a harmadik legjobb idő a mezőnyben. Mennyivel jobban indult volna mindenki napja! Persze, így sincs gáz.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Nem azért fontos ez az elveszett kör, mert akkor jobban mutat a teszteredmény. Dehogy! A lényeg, hogy megtudjuk, mi a legjobb, amire képesek lehetünk a mostani beállításokon. A további finomhangolást, csak akkor tudod jól elvégezni, ha tudod, mire képes maximum az autó és a versenyző kombó ebben az etapban. A teszt alapján nem mondanám, hogy a hátsókerekesek csak szenvednek a pályán, ugyanakkor pont ezért becsapós a teszt, hiszen mindenki úgy kavar ebben a félórában, ahogy akar. Nem a realitásokról szól ez a fél óra.
FONTOS! Kérlek, állítsd be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21