Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, engem nap mint nap megérint az az alázat és szelíd szerénység, ami Michelisz Norbi személyiségéből árad. Úgy tűnik, történhet vele és körülötte bármi, Ő ugyanaz a szerethető srác marad, aki eddig volt. Ha nem ismerném, valószínűleg azt gondolnám, ez csak egy maszk, egy választott karakter, amit kifelé mutat. De szerencsére legalább egy kicsit ismerhetem, és tudom, akkor is ilyen lehet, amikor kora reggel fel kell kelnie, hogy Johannának rántottát süssön sonkával és reszelt sajttal, és maximum a pécsi varjak látják az ablakon keresztül. :)
Most akadtam rá a externalHatharom.huhttp://www.hatharom.hu/article/c5728e-meg-rengeteget-kell-letennem-az-asztalra-hogy-hosse-valjak-michelisz-norbertNone cikkére, amely a "Magyar Autó- és Motorsport hősei" című könyv sajtótájékoztatóról készült, és amelyben Michelisz Norbi is megszólal. Az előbbi kis érzelgős bekezdést az utolsó mondat váltotta kis belőlem. :)
"Ebben az évben voltak jó és nagyon nehéz pillanataim, ám végül minden úgy végződött, mint a mesében. A Zengő Motorsporttal felértünk a csúcsra, hisz 2012-ben elnyertem a WTCC privát világbajnoki címét. Ám legalább ennyire fontos számomra a Hungaroringen aratott futamgyőzelem, vagy a szlovák versenyen elért pole pozícióm. Nagyon megható számomra, hogy részese lehetek egy ilyen sporttörténelmi kötetnek, ám ahhoz, hogy tényleg hőssé váljak, még rengeteg mindent kell letennem az asztalra" - mondta Norbi a Hatharom.hu-nak.
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
TEGNAP 14:23
Az ilyenek miatt tudom pontosan, hogy sok-sok ezren vagyunk, akik akkor is Norbi-rajongók lennénk, ha tökutolsó lenne a háztáji Lada Niva kupában. Persze, Norbi, ha ezt véletlenül olvasod, akkor én nem mondtam semmit... :) Nálunk már bőven eleget letettél az asztalra!
externalFONTOS! Kérlek, állítshttp://wtccblog.hu/?p=3138Noned be a Facebook Oldalon az értesítések küldését. Részletek ITT.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
12/04/2021 08:28