A tegnap este nem a tervek szerint alakult, úgyhogy csak ma tudunk beszámolni az időmérő edzés történéseiről. A legfontosabb hír, hogy Norbi ügyesem taktikázott a Q2-ben, megszerezte a 10. helyet, amivel övé lett a pole pozíció a második, állórajtos futamra. Nem lesz könnyű a rajt, Tom Coronel indul majd mellőle, aki szintén mestere a startnak. Néhány további gondolat Juni Gyuritól.
Az év elején Monzában sikerült utoljára ilyet összehozni, ritka izgalmas időmérő volt, bár Micheliszt alig mutatták. Tényleg fura volt, hogy úgy volt izgalmas, hogy alig láthattuk képen. Az időmérő első felét a 7. helyen fejezte be, a leintés előtti pillanatokban még kieső volt.
Rendesen kifeszítette a csapat a taktikát a Q2-ben. Norbi elsőre behúzott 10. pozíciója ugyan pole gyanús volt már akkor is, de erre játszani, uhh, életveszély, hát, még, hogy Coronel is arra vadászott a 11. helyen. Egy századka akár, és kiestünk. Szerencsére nem ez történt, bár Coronel is beugrott a top 10-be, Michelisznek sikerült a minimális javítás, ami újra pont a 10. helyre volt elég. És akkor a leintés! Köszönjük, csodálatos!
WTCR
A tavalyi nehézségek ellenére nem akart új csapatokat a Hyundai Motorsport főnöke
TEGNAP 14:23
És egyben egy kissé aggasztó is. A műszaki fölényben lévő Chevy ismét megmutatta, hogy hol tart. Még a beugró Nykjear is simán parádézott a Bamboo Chevyvel, ok, neki nem ismeretlen a technika és a mezőny, de, sajnos már a SEAT-ok is tudnak jobbat erőből. Ez azért nem pörgeti föl annyira az embert. Jönni fognak hátulról a mindenki egyszerre, Michelisznek meg nagyon kell mennie elöl, Coronellel a nyakában. Szép móka lesz, de még előtte egy laza repülőrajt. Alább az értékelések az időmérő után:
Többen is írtátok, hogy gyanús madarak ólálkodnak a pálya környezetzében. Fuchs Ricsi készített egy klasszikus "no comment" műfajú videót, abban is ott figyelnek. Tény, ezek akkorák, hogy ha ezzel ütközünk, akkor még annak is eltörik valamilye, aki csak nézi. Az összes dagadt bagoly eltolhatná onnan a biciklit, írtó szuper lenne. Addig is klikk:
Fotó és forrás: zengomotorsport.hu
WTCR
Tarquini szerint régen nem voltak olyan felkészültek, mint most
12/04/2021 16:05
WTCR
Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport
12/04/2021 08:28