Engstler_Teszt_5_ng

Fotó: Eurosport

Tegnap véget ért a Team Engstler számára a kétnapos szlovákiaringi tesz, amelyen Franz Engstler és Charles Kaki Ng is autóba ült. A hongkongi pilóta számára hibátlanul alakult az első nap, saját eddigi legjobbját is megdöntötte a felvidéki pályán, ráadásul használt gumin. Kedden viszont már nem volt ilyen szerencsés.
"A második nap már nem alakult olyan jól, mint az első, mert gondjaink voltak a turbóval. Sajnos nem sikerült gyors megoldást találni a problémára, így elég hamar véget ért számomra a teszt. Ennek ellenére összességében egy jó kis shakedown edzés van mögöttem, és elégedetten utazhatok haza" - mondta Ng a Túraautó Hírblognak.
WTCR
HIVATALOS! Négy autóval tér vissza idén a Zengő Motorsport a WTCR-be
12 ÓRA
A hongkongi drifterrel ellentétben a csapatfőnök Franz Engstler nem a modern kommunikációs eszközök barátja, így őt sokkal nehezebb elérni, de megkértük Ng-t, hogy foglalja össze röviden a főnök két napját.
"Franzot tényleg nem könnyű elérni. :) Elég korán elutaztam a pályáról a turbóhiba miatt, de úgy tudom, hogy ő még elég sokat körözött utána ma. Neki inkább tegnap voltak problémái, valami miatt nem volt tökéletes a kormányszervó. De szerencsére neki hibátlanul alakult a második nap" - mesélte Ng.
Bár többször is rákérdeztünk, ha hongkongi nem válaszolt arra, hogy ők már a könnyítettek BMW 320 TC-vel mentek-e.
Fotó: Foto Edmondo
WTCR
Újabb két Hyundai csatlakozik a WTCR mezőnyéhez
17 ÓRA
WTCR
Bejelentették a negyedik audis versenyzőt a WTCR-ben
15/04/2021 18:21