Lynk & Co-val versenyző Cyan Racing több jelölt közül választja ki azt a pilótát, aki 2020-ban átveheti Andy Priaulx megüresedett ülését, és Thed Björk csapattársa lehet a WTCR-ben.


A háromszoros világbajnok helye azért vált szabaddá a svéd csapatnál, mert a jövőben inkább fia, Sebastian versenyzését szeretné segíteni, és emiatt nem tud egész éves kötelezettségeket vállalni.
A Cyan Racing legutóbbi videójában láthatunk is néhány felvételt arról az anderstorpi tesztről, ahol a jelöltek összemérik magukat, hogy eldöntsék, ki kerül be az idén is szinte biztosan bajnoki címért csatázó kék armadába. 
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Az Eurosport Hungary úgy tudja, összesen négy versenyzőt hívtak meg Svédországba, és vannak köztük olyanok, akik más márkánál már versenyeztek a WTCR-ben, de olyanok is, akik most mutatkozhatnának be a Túraautó Világkupán. 
"Amikor egy ilyen összevetésen kell részt venned, nem elég azt mondanod, amit az emberek hallani akarnak. Őszintének kell lenned, az igazat kell megmutatnod, hiszen ha meg tudod nyerni a csapat bizalmát, az már egy nagy lépés, sőt, talán a legfontosabb lépés" -
mondja a videóban a friss eSport WTCR bajnok Yann Ehrlacher.
A legutóbbi epizódban amúgy azt is megcsodálhatjuk, milyen brutálisan fejlett szimulátort épített fel a Cyan Racing Göteborgban. Kívülről már-már F1-es színvonalnak tűnik, és ez is az egyik oka annak, hogy tavaly ennyire gyorsan versenyképessé tudtak válni a Lynk & Co 03 TCR-el. 
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21