A rövid, közösségi médiás tájékoztatás szerint Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, hogy az előttünk álló hétvégén rajthoz álljon velük a TCR Europe szlovákiai idénynyitóján.

Ami egyelőre biztos, hogy Dani a csapat egyedüli versenyzőjeként indul a felvidéki versenyen, ahol a csapat egyik tavalyi, de azóta teljesen felújított Cupra León Competición versenyautóját vezeti majd.
A hír hallattán a túraautó rajongók között máris megindult a kombinatorika, hogy hol, milyen autóval teljesedhet ki ez az együttműködés, és ahogy az lenni szokott, a fantáziának kevés dolog állít határt.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
11 ÓRA
Az Eurosport Hungary viszont úgy tudja, a megállapodás egyelőre csak a TCR Europe első fordulójára szól. Ami persze nem zárja ki a folytatást, sőt inkább az tűnik valószínűnek, hogy nem csak egyetlen versenyt mennek közösen.
Vannak, akik már most a negyedik, egyben utolsó még szabad WTCR-ülésben látják Danit, ami természetesen nem lehetetlen. Viszont érdemes emlékezni rá, hogy a télen Zengő Zoli nemzetközi szintű sztárpilóta igazolásáról beszélt, és bár Mikel Azcona pokolian gyors, Jordi Gené pedig nagyon tapasztalt, egyikük sem tartozik (még) ebbe a kategóriába.
Ráadásul egy magyar versenyzője már van a Zengő Motorsportnak (pár napja jelentették be, hogy hosszabbítottak Boldizs Bencével), és kérdéses, hogy egy bajnoki terveket szövögetőcsapatba belefér-e két, amúgy ügyes, de a WTCR szempontjából még mindig tapasztalatlannak számító pilóta?
A Zengő Motorsport májusra ígéri a negyedik világkupás versenyző bejelentését, addig lehet találgatni, hogy mi lesz ebből: TCR Europe, WTCR vagy netán valami egészen más.
Amíg a közvélemény találgat, addig Dani készül, a napokban a Hungaroringen teszteli a számára teljesen új Cuprát, és a TCR Europe-ban most bemutatkozó Hankook gumikat.
IDE KATTINTVA feliratkozhat az Eurosport Túraautó hírlevelére, és biztosan nem marad le róla, ha valami fontosról írunk.
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
TEGNAP 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
TEGNAP 10:23