Több mint két éve tudjuk, hogy az Audi Sport új TCR-autót fejlesztett, ám mostanáig nagy volt a ködösítés azzal kapcsolatban, mikor mutatkozik be. Ma kiderült.


A német márka versenyrészlegének új vezetője, Julius Seebach, illetve a Customer Racing osztály első embere, Chris Reinke bejelentette, a 2021-es szezon során zajlik majd az autó tökéletesítése, az ügyfelek pedig az év vége fele juthatnak hozzá a megrendelt autókhoz. 
"Az év első felében rendkívül intenzív tesztprogram vár az autóra, hogy műszaki értelemben "golyóállóvá" tegyük, mielőtt az év második felében elérhetővé tennénk az ügyfeleink számára"
- mondta Reinke. 
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Az új RS3 LMS a márka eddigi legsikeresebb ügyfélautójának helyébe lép: az első generációs gép 2016-os bemutatkozása óta a statisztikák szerint 1051 versenyen 764 dobogós helyezést, 279 győzelmet és 16 egyéni bajnoki címet szállított az Audinak. Emellett 2018-ban az év TCR-modelljének választották. 
De nem csak a sikerek terén volt kiemelkedő az RS3 LMS, hanem a darabszám tekintetében is. Nincs még egy olyan Audi versenymodell, amelynek egy adott generációjából ennyi készült volna; összesen 180-at gyártottak belőle. 
Nem véletlenül mondta azt Reinke a bemutató első perceiben: a TCR-autót az Audi Sport négy legfontosabb oszlopának egyike, így már nagyon várták, hogy kigördülhessenek a második generációs modellel. 
"A legújabb autónk fejlesztésénél az ügyfelek voltak a figyelmünk középpontjában. Legyen szó a futásteljesítményről, a beállítási lehetőségekről, a biztonságról vagy a jó kezelhetőségről, többet szeretnénk nyújtani az csapatoknak, mint eddig"
- tette hozzá Reinke. 
Képek az új autóról:

Audi-uj-tcr-auto1.jpg

Fotó: Eurosport

Audi-uj-tcr-auto2.jpg

Fotó: Eurosport

Audi-uj-tcr-aut.jpg

Fotó: Eurosport

Audi-uj-tcr-auto4.jpg

Fotó: Eurosport

Audi-uj-tcr-auto3.jpg

Fotó: Eurosport

WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21