Honda_kormany

Fotó: Eurosport

Ahogy Valenciában nézegettem a TC1-es Honda Civic műszerfalát, az volt az érzésem, hogy ez már majdnem F1. Egy ujjnyi szabad területet nem találni a kormányon, rengeteg bájos kis színes kapcsoló, a pilótára pedig egy méretes LCD kijelző önti az információt.
Persze tudom, az F1 sokkal szebb, sokkal jobb, sokkal brutálabb, de én ezt is szívesen elkattintgatnám-elnyomkodnám lefekvés előtt amolyan idegnyugatékónt.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58

Citroen_kormany

Fotó: Eurosport

De ha már itt tartunk, gyorsan kerestem pár fotót a többiekről is. A Citroen kormánya futurisztikusabb, és legalább annyi gomb van rajta, mint a Hondáén (nem mintha ezen bármi is múlna :D), viszont az LCD terén messze elmaradnak a japánok mögött. Hiába, az elektronika az ő asztaluk.

Chevy_kormany

Fotó: Eurosport

A Chevrolet volánja egy fokkal egyszerűbb, ráadásul az egyetlen valamirevaló képen éppen egy picit szétberhelt állapotban van. Ettől függetlenül jól látszik, hogy a Cruze jóval alacsonyabb költségvetésből készült, mint a két gyári autó. A célnak viszont tökéletesen megfelel.
A Ladáról eddig sajnos nagyon kevés kép került fel a netre, a kormányról pedig egyáltalán nem készült fotó. Ha más nem, néhány hét múlva majd lekapom a Ringen.
Fotó: WTCC Blog, Tom Coronel, Citroen Media
[ad#2]
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21