Muller_ice_lambo

Fotó: Eurosport

Szokásához híven Yvan Muller idén is ellátogatott Lappföldre, hogy tovább csiszolja egyébként is pártalan vezetési képességeit. Mikor a háromszoros világbajnokot a Monzában látott óriási mentés után megkérdezték, honnan ezek a reflexek, Ő csak annyit válaszolt: telente Lappföldön szoktam gyakorolni.
A tél egyébként is hagyományosan zsúfolt évszak Muller életében, ami tíz Andros Trophy jégrali bajnoki cím után egyáltalán nem meglepő. Idén már beiktatott egy közös edzőtábort a francia gokart válogatottal Chamonix-ben, illetve volt egy bájos kis forgatása Val Thorens-ben, ahol egy Ferrari 4x4-et vezetett.
WTCR
Hivatalosan is bejelentették Tassi Attila WTCR-csapatát
TEGNAP 07:45
Lappföldre is kísérettel érkezett, barátok (például egy másik francia pályakirály, Franck Montagny), támogatók és persze újságírók is kíváncsiak voltak rá, mire megy a sok száz lóerős szörnyekkel havon. Merthogy a lappföldi jégverseny komplexum vezetője adott alá egy-két olyan masinériát is, amit nem feltétlenül ilyen terepre terveztek.

Muller_ice_lambo_2

Fotó: Eurosport

Tavaly egy Z06-os Corvette jutott Mullernek (naná, akkor még Chevy pilótának számított), idén viszont változott a menü. A Subaru Impreza STI S tökéletes járgány hóra, az Audi RS4 már kevésbé, az 520 LE-s Lamborghini Gallardoról nem is beszélve. Az Automoto TV-s magazin egy komplett műsort készített a francia csúszkálásáról.
A lappföldi versenyközpont egyébként egészen hihetetlen felszereltséggel rendelkezik, összesen kilenc jeges pálya közül lehet választani, köztük a Paul Ricard és Silverstone pontos másolatával.
Fotó: Yvan Muller
WTCR
Huff: figyeljenek, mert a Zengő Motorsport nagy meglepetést fog okozni
15/05/2021 19:18
WTCR
Tényleg világsztárt igazolt a Zengő Motorsport
14/05/2021 06:00