Muller_Citroen

Fotó: Eurosport

A Citroen Racing legújabb videójából kiderül, hogy Alain Menu után egy másik korábbi gyári Chevrolet pilóta, a háromszoros világbajnok Yvan Muller is kipróbálta a Citroen C-Elysée S2000-et.
A franciák stílusosan, egy két és fél perces sztori videóval tudatták mindezt a közönséggel.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
2 ÓRÁJA
Aki beszél angolul, az a videó elindítása után a fogaskerék jeltől balra található ikonra kattintva állíthatja be a feliratot a francia nyelvű videóhoz.
Aki nem barátja az idegen nyelveknek, annak néhány mondatban összefoglaljuk a kis mozi tartalmát.
A versenyzéstől visszavonult Daniel Elena (Loeb korábbi navigátora) éppen új szenvedélyének, a pétanque-nak hódol, amikor megjelenik Seb, és elhívja valahova. Megérkeznek egy versenypályára, bemutatkoznak, az őr viszont közli velük, hogy Sebastien Loeb egyszer már bement, és éppen teszteli az új autót.
Amíg az őr lecsekkol valamit, Loeb magyaros üzemmódba vált, és elhajt. A boxban találkozik a szerelőkkel, akik meglepődnek azon, hogy látják, mert Yvan Muller azt mondta nekik, hogy Loeb beteg, és helyette ő fog ma tesztelni.
Közben Muller hívja Loeb-öt a rádión, és elnézést kér a kis gaztettért, de beismeri, hogy ellenállhatatlan volt számára a C-Elysée.
Ezek után nem lennék meglepve, ha Yvan Muller lenne a kettes számú Citroen ülés első számú várományosa. Főleg mivel a videóban a következő mondat hagyja el Muller száját: "nagy dolgokra lehetÜNK képesek vele..."
A TouringCarTimes értesülései szerint egyébként egyre valószínűbb, hogy három autót indít jövőre a francia márka.
Az Autosport magazin pedig úgy tudja, hogy szerdán kerül sor a hivatalos bejelentésre.
Fotó: Citroen Racing
Írta: Lanti
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30