Morbidelli_sanghaj_1

Fotó: Eurosport

Húúú, ez gyors volt. Percekkel azután, hogy megírtam az előző chevys cikket máris befutott egy újabb hír: az 'Italiaracing' értesülése szerint az All-Inkl.com Racing lecsapott a Bamboo visszalépésének köszönhetően szabaddá váló két TC1-es Chevrolet-ra.
Az olaszok úgy tudják, az is eldőlt, hogy az egyiket a Superstars sorozat tavalyi bajnoka, a korábbi forma-1-es pilóta Gianni Morbidelli vezeti majd, aki idén meglátogatta a sanghaji hétvégét, és hónapok óta egy WTCC-s programon dolgozott. René Münnich csapatfőnök állítólag rövid időn belül szeretné megnevezni a másik versenyzőt is.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Az All-Inkl.com Racing tavaly GT1-es világbajnokként csatlakozott a WTCC mezőnyéhez, és három SEAT Leónt indítottak. Bár az öreg spanyol technikák már messze nem voltak versenyképesek, Rob Huff zseniális versenyzésének köszönhetően a Hungaroringen megnyerték a második futamot.
Új autók hiányában eddig úgy volt, a német csapat csak pár futamon áll rajthoz a TC2-es kategóriában, ám a Bamboo visszalépése új esélyt nyitott, amire Münnich úr látszólag azonnal lecsapott.
Fotó: WTCC Media
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21