A suzukai WTCC hétvégén rajthoz állt René Münnich, a GT1-es világbajnokságon győztes All-Inkl. Racing istálló tulajdonosa, aki mellesleg többszörös német ralikrossz bajnok. A rutinos pilóta első túraautó világbajnoki hétvégéjén szerepelt, és semmilyen célokat nem tűzött ki maga elé. Csapatának néhány tagjával azért érkezett, hogy testközelből mérjék fel, milyen sorozat a WTCC, és mire van szükség az eredményes szerepléshez.
Münnich úr ugyanis nagyon komolyan gondolkodik azon, hogy 2013-ban - valószínűleg SEAT-tal - beszálljon a világbajnokságba. Mint elmondta, ha tényleg jönnek, akkor csakis profi pilótákat fog szerződtetni, ugyanis eredményes szeretne lenni a WTCC-ben is.
A világbajnok csapatfőnök Suzukában Darryl O'Young korábbi SEAT-jával indult, a Q1-ben 22. lett, és becsülettel végigment mindkét futamon, az elsőn 17., a másodikon 20. lett.
WTCR
Új helyszín került be a WTCR 2021-es naptárába
EGY NAP
A Túraautó Hírblog felkérte "hivatalos grafikusát", hogy készítsen egy látványtervet a leendő All-Inkl. SEAT-ról. Gyökér Péter (Plett) munkáját láthatjátok a fenti képen.
Fotó: Gyökér Péter (Plett)
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
09/05/2021 17:32
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22