Mostanra már biztosan mindannyian túltettétek magatokat a döbbenetes híren, miszerint Tiago Monteiro továbbra is kénytelen a régi motorral felszerelt SEAT-ot hajtani. Mondják, talán azért marad az ő kocsijában a SUNRED gyengécske motorja, s kerül Monje járgányába az új 1.6-os , friss SEAT fejlesztés, mert a portugál már másfelé kacsintgat.
Nos, megpróbáltam kideríteni az igazságot. Mivel azonban a kérdésre, hogy miért döntött így a csapat, s mikor kaphat végre új motort, nem volt hajlandó válaszolni, ezért kénytelen voltam virtuálisan Monteiro nyomába eredni. Aztán a szokásos, „hogyan töltötted a szabadságot” puhatolózás mellett egy meglehetően provokatív és magánéletre vonatkozó kérdést is bedobtam. Érdekes, arra készségesebben felelt, mint a WTCC-s témákra. :)
De első körben lássuk, mi lehet az oka annak, hogy nem Monteiro kapja az új motort?
WTCR
Boldizs Bence a Cupránál kétszer erősebb GT-autót próbálhatott ki
17 ÓRÁJA
Talán az, hogy kiderült: titokban már más hivatás után néz, s szeretné sztárfotósként figyelni az autósportot?
Kisebb géppel is próbálkozik, külön cuki a pink iPhone-tok.
Vagy lehet, hogy túlságosan lelkesedett az olasz táltos paripák iránt?
Esetleg közölte, hogy az autóversenyzés helyett a súlyemeléssel próbálkozik? S mivel Londonról már lecsúszott, most megkezdte a felkészülést Rióra.
Vagy a csapatfőnökei is észrevették az őszülő halántékot, s nem bíznak már a reakcióidejében?
Netán felcsapott producernek, és hollywoodi szuperhősök hasonmásait keresi az autóversenyzők között?
Legyen az ok akármi is, gyanítom, hogy Monteiro egy ideig még  nem kap új motort. Ennek ellenére egy percig sem tűnik csalódottnak, van elfoglaltsága a versenyek között is. A lassan véget érő hosszú szünetben például elutazott az Egyesült Államokba, a sonomai NASCAR-ra, hogy ott népszerűsítse a hamarosan Amerikába látogató WTCC-t. Tarquinivel San Francisco környékén is szétnéztek. A kiruccanás után aztán kénytelen volt új útlevelet is csináltatni, mivel már nem volt benne üres lap. Gokartversenyeken zsűrizett, utazgatott a családjával Portugáliában, szóval egy percig sem unatkozott.
Miután mindezeket megtudtam nagy bátran bedobtam a váratlan kérdést: dolgoznak-e harmadik gyermeken a párjával. A válasz széles mosolyjelek kíséretében a következő volt:
„Nem, nem érkezik a harmadik kisbaba, egyelőre nem is tervezzük. Vagy csak még nem tudok róla.”
Írta: Kőváry Anett
Olvasta: remélem mindenki :)
Fotó: fiawtcc.com 
WTCR
Kanyart neveztek a Túraautó Világkupa bajnokáról
21/09/2021 15:05
WTCR
Egy döbbenetes szám, ami megmutatja a TCR sikerét
20/09/2021 08:51