Amióta belecsöppentem a WTCC világába, azóta köztudott, hogy az egyik nagy kedvencem – a fantasztikus magyar páros mellett természetesen – Tiago Monteiro. Számon is kértétek páran, miért nem ő a Túraautó Hírblogon megjelenő első írásaim főszereplője. Hát legyen!
A SUNRED portugál pilótáját divat nem szeretni, mivel tavaly párszor megpöckölte Norbi autóját innen-onnan. Viszont ennek ellenére ez a figura, higgyétek el, igenis szerethető. Máris mondom, hogy miért.
Tavaly, a kínai forduló helyszínén tűnt fel nekem, hogy micsoda harmóniában él szerelmével. A portugál szupermodell, Diana Pereira társaságában üldögéltek egy asztalnál, komótosan falatozták a késői ebédet, miközben meghitten beszélgettek. Nem csak ültek egymással szemben kukán, hanem láthatóan jól érezték magukat együtt, figyelték a másikat, néha finoman megérintették egymást. Olyan jó volt látni, hogy van ilyen kapcsolat! Mondjuk, nem is csoda, hogy könnyen egymásra hangolódnak, hiszen igazi álompárnak számítanak: közös szenvedélyük az autóversenyzés (néha Diana is beül a balegybe), a divat, az utazás, s persze mindenek előtt a családjuk. 2008 óta házasok, azóta két csodálatos gyermekük született, kislányuk, Mel 4, kisfiúk, Noah 3 éves.
Adria
Halasztják az olasz WTCR-futamot, a Hungaroring a következő állomás
17/07/2021 09:58
Monteiro számomra az ideális férfi megtestesülése: izgalmas, kalandvágyó, kedves, humoros, eközben példás férj és családapa (természetesen az alapján, amit a külvilágnak mutat J), plusz végtelenül sármos. Ezért Monteiro.
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
Aragon
Huff: kifejezetten szeretek Yvan Mullerrel csatázni
15/07/2021 10:21