A WTCR évek óta stabilitásra törekszik a versenynaptár kapcsán, és igyekszik hosszú távú kapcsolatokat építeni a jól bevált helyi promóterekkel. Éppen ezért nem gyakran kerül be olyan pálya a programba, ahol még sosem járt a mezőny.
Idén lesz egy ilyen, a szezonzárót december közepén Sepangban rendezik, amely a pilóták jelentős részének ismeretlen terep. 
A nagyobb csapatok és márkák komolyan veszik a kihívást, és a többen is vállalták a hosszú utazást, hogy a tél során tesztelhessenek Malajziában. Mint kiderült, Michelisz Norbi is járt ott. 
WTCR
Kedvezőbb BoP-számokat kapott Michelisz Norbiék új versenyautója
43 PERC
"Egy napra kiugrottunk Malajziába is, hogy megismerjük a pályát, amelyen a szezon utolsó futama zajlik majd, csak azért, hogy megismerjük a vonalvezetését és annak apró trükkjeit. Ilyenre korábban nem volt példa a pályafutásom során, hogy ennyit utaztam volna egy teszt kedvéért, de ez is azt jelzi számomra, hogy a csapat nyerni akar, s nem sajnál sem pénzt, sem energiát, hogy ez sikerüljön"
- mondta
Michelisz Norbi
egy a
Nemzeti Sport
nak adott interjúban.
A másik magyar pilóta, Tassi Attila is tapasztalatokkal érkezhet majd Sepangba, hiszen a Honda elutazott tesztelni a tél során. 
WTCR
A Hungaroringen is lesz idén elektromos túraautó-futam
8 ÓRA
WTCR
A TCR történetének egyik legnagyobb borulója indul a Hungaroringen
TEGNAP 10:18