Gyurta_michelisz

Fotó: Eurosport

Senkinek sem ajánlanám a magyarországi bulvárlapok forgatását (kivéve, ha valaki szándékosan ártani akar saját lelki békéjének), de nem lehet elvitatni tőlük, hogy nagyon ritkán értelmes és értékes dolgokkal is foglalkoznak. Például Michelisz Norbival.
A Bors néhány hete közölt egy rövid interjút az Zengő Motorsport pilótájával, és mivel - legyünk őszinték - jelenleg az égvilágon semmiről sem lehet írni a WTCC kapcsán, úgy döntöttem, csipegetek belőle ezt-azt.
WTCR
Először nyert a Hyundai Elantra N, Nagy Dani pedig ötödik
TEGNAP 17:32
Én például ebből a kis beszélgetésből tudtam meg, hogy Norbi "kihívta" az egyszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok úszó Gyurta Dánielt, de nem az aszfalton, hanem a medencében. Norbi és Dani jó barátok, ráadásul az is közös bennük, hogy mindkettejüket a Honda támogatja. A világklasszis úszó tavaly velünk együtt kint volt a Honda szlovákiai tesztjén.
"Szeretek úszni, de attól tartok, ez nagyon egyoldalú verseny lenne. Esetleg ha ötven méteren harmincöt előnyt kapnék, de még ebben az esetben sem tennék a győzelmemre" - mondta Norbi a Borsnak.
A cikk írója ezután annyit kérdezett: ennyire kishitű, mire Norbi:
"Dehogy! Ha például a jövő évi esélyeimről kérdez a túraautó-világbajnokságon, akkor kifejezetten magabiztos vagyok. Meglepne ugyanis, ha nem a Hondáé lenne a legjobb autó."
Megcélozza jövőre a világbajnoki címet - hangzott az újabb kérdés.
"Nem tettem le róla, hogy egyszer világbajnok legyek. Hogy már jövőre? Rajtam nem fog múlni" - válaszolt a háromszoros futamgyőztes pilóta.
Gyurta Danira visszatérve egy szó erejéig, talán nem mindenki emlékszik rá, de egy autós megmérettetés már volt közte és Norbi között még tavaly áprilisban. Íme a Zengő Motorsport videója az eseményről.
Mivel a bulvárlap olvasói nem elsősorban az autósport rajongók köréből kerülnek ki, az interjú több időt szentelt Norbi magánéletének. Így szóba került a tavalyi eljegyzés, és a folytatás is.
"Amikor először találkoztam Johannával, rögtön tudtam, hogy ő az igazi. Négy éve ismerjük egymást, és rendkívül hálás vagyok, hogy ott van mellettem. Főleg azt tudva, hogy valójában nem igazán rajong az autó­sportért."
2014-ben pedig akár már jöhetne is az esküvő... :)
"Nem mondom, hogy nem került már szóba, de azért nincs kitűzve az időpontja" - zárta Norbi.

Michelisz_johanna

Fotó: Eurosport

Fotó: Zengő Motorsport, Bors
WTCR
Nagy Dani a dobogón, Mikel Azcona nyerte az első szlovákiai futamot
08/05/2021 18:22
WTCR
Nagy Daninak a kvali után akár a dobogó is elérhető Szlovákiában
08/05/2021 10:23