Michelisz Norbi Magyarország egyik legnépszerűbb sportolója, és ha a közéletünk nem lenne tele silány értékű, megcsinált hírességekkel, valószínűleg az ország legismertebb szereplői közé tartozna. Azért így sem panaszkodhat.
A Zengő Motorsport pilótája igyekszik értékes dolgokra használni ezt az ismertséget, nemrég például csatlakozott egy mozgalomhoz, amelynek keretében a vezetés előtti alkoholfogyasztás ellen kampányol.
A mozgalom mögött a világszerte ismert skót whiskymárka, a Johnny Walker áll, amely hosszú ideje próbálja az emberek tudatába vésni a "soha ne igyál, ha vezetsz" szlogent. A kampányhoz olyan autóversenyző sztárok csatlakoztak már, mint a kétszeres F1-es világbajnok Mika Häkkinen, a 2009-es első Jenson Button és a McLaren másik jelenlegi pilótája, Kevin Magnussen.
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
18 ÓRÁJA
Itthon Szujó Zoltán mellett Michelisz Norbi lett a szlogen arca, és most egy kampányvideó is készült vele. Íme:
Apropó Johnny Walker. Néhány éve Häkkinen is Magyarországon járt a kampány keretében, és egy interjút is készítettem vele. Rendkívül jól szórakoztunk, miközben megpróbálta magyarul elmondani a szlogent. Annyira mégsem tűnt rokon nyelvnek a finn és a magyar abban a pillanatban. :)
WTCR
PURE ETCR program – Vallelunga, 2021
18/06/2021 12:30
WTCR
Valójában hidrogénnel mennek Nagy Daniék versenyautói
17/06/2021 19:48