Michelisz_Seiko

Fotó: Eurosport

A MOL megerősített és megemelt támogatása után újabb örömteli szponzorációs hírről számolhatunk be, a Zengő Motorsport ma bejelentette, hogy a Seiko óracsoport három évre szóló támogatói megállapodást kötött Michelisz Norbival.
A sajtóanyag szerint a japán óramárka hazai forgalmazója még soha senki mögé nem állt oda olyan összegű szponzorációval, mint amivel most hozzájárulnak a magyar pilóta sikereihez.
WTCR
Nagy Dani: hiszem, hogy eredményes lehetek a Zengő Motorsporttal
EGY ÓRA
Norbi az anyagi támogatás mellett egy csúcskategóriás Seiko órát is kap az új szponzortól. A 630.000 forint értékű Seiko Astron GPS Solar "ketyegő" napenergiával táplálkozik, és műholdas kapcsolatai révén a Föld bármely pontján képes automatikusan pontosítani önmagát.

SAST025G

Fotó: Eurosport

„A Seiko egy több mint 130 éve családi tulajdonban levő vállalkozás, a család pedig alapja mindannyiunk életének. Nagyon örülök, hogy mostantól része lehetek a Seiko családnak, és az együttműködésnek köszönhetően a Seiko órákon keresztül a legmodernebb technológia mellett ilyen értékeket is képviselhetek” – mondta Michelisz.
Az együttműködés keretében a Seiko egy 300 darabos, sorszámozott, limitált kiadású szériát is piacra dob a Lorus típusból, amely a Zengő Motorsport 2014-es színvilágát viseli majd magán. Az óra nemesacél tokba kerül, és egyedi, autógumi mintázatú szíjat kap, megvásárolni pedig várhatóan szeptember elejétől lehet majd 32.000 pénzért.

Lorus_Zengo_watch

Fotó: Eurosport

Fotó: Seiko
WTCR
Nagy Dani visszatér a Zengő Motorsporthoz, de hol mehet idén?
04/05/2021 17:43
WTCR
Magyar versenyzőt jelentett be a Zengő Motorsport
30/04/2021 08:00